Hem - Om oss - Foto - Mina MC - Ord - Länkar

Små stenar i rymden för evigt.
SASSOLINI
Sassolini di cielo per sempre är italienska och betyder "Små stenar i rymden för evigt".
Detta kommer från att jag 1993 fick stjärnan Camelopardalis RA 08h 21m 47,83sd 80°59´51,864´´ magnitud MV 10,8 stjärnnr: 10.4546 1745 döpt till detta av en god vän.
Det är registrerat hos (
International Star Redistry )
Namnet kommer ifrån att jag kallades för Småsten under tonåren. Nej jag talar inte om varför och jag har inte besökt stjärnan ännu. När det blir av står bara skrivet i just den stjärnan.

Jag heter Anders och kommer från Åseda i Småland och flyttade till Helsingborg i Skåne -73. Läste in 4-åriga Tekniska NT på Komvux och började även att läsa på LTH, Lunds Tekniska Högskola, Instutitionen för Maskinteknisk. Arbetat i Tyskland och Frankrike. Halkade in på ett bananskal på en gymnasieskola som tekniker och där började med PC-datorer -83. Efter några år på ett dataföretag var jag tillbaka med undervisningen igen där jag till och med 2014.
Fritidsintresset är motorcyklar som började på 60-talet. Historien finns att läsa här.

Pia

Hej jag heter Pia och är född i Malmö. Har läst 3-årig ekonomi på Komvux och sedan läste jag till systemadministratör på EC-gruppen. Har arbetat på diverse olika ställen men är sedan 1999 anställd i Helsingborgs kommun. Jag har tre vuxna barn från ett tidigare äktenskap och blev mormor i mars-04 till lilla Marina som nu i febr-06 ska få ett syskon.
Jag flyttade upp hit till Helsingborg 1996 från Arlöv.
Mina fritidsintressen är motorcykeln, med mysturer. Trädgårdspåt med blommor och blader även blommor inne är fint. Läsa är skönt.

Morris

Morris bodde här också. Han föddes i en flyttlåda 10 Mars 1995 och följde med till vårt nya hus 2002. Sommartid var han ute rätt mycket på dagarna men sov alltid inne på nätterna.
Hans största intresse var att hålla mössen borta från huset och förgylla tillvaron för husse och matte.
Han avled 1 nov 2011 i en ålder av 16 år 7 månader och 22 dagar.
Tack för att du förgylder våra liv.

Kontakta oss


Uppdaterad 13 Februari, 2015   | © Sassolini di cielo per sempre